Dette er en side som omhandler motorsport, biler og alt rundt dette. Hovedsakelig er siden her for å handle om alt rundt bilen. Den skal imøtekomme alle typer bilelskere. Bil som hobby kan bety så mangt. Det er nemlig ikke alltid så enkelt som at bilen kun er et redskap som man bruker til å komme seg fra A til B. For mange av oss betyr bilen langt mer. Smaken varierer selvfølgelig også her, selv om man kan like flere ting på en gang.

Veteranbiler

Mange møtes for å mekke på veteranbiler. Her er det selvfølgelig samlingen og historien som står i fokus, mer enn det er fart og spenning. Mange syns det er gøy å ha en bil som det kan mekkes på, uten at man trenger en datamaskin eller avansert utstyr. Selv om man til slutt bare kommer opp i 40 kilometer i timen, så er det helt greit. Man viser seg fram og man reklamerer for gammel kunnskap om vedlikehold av en bil når man setter seg bak rattet på en fungerende klassiker.

Rally og motorsport

Selv om man møtes og man finner mange ting til felles, så er det å drive med rally og det å følge bilsporten, igjen noe helt annet. Her mekkes det selvfølgelig også, og mange av dem som deltar i norske løp, mekker selvfølgelig også bilen selv. Fart og spenning står likevel i fokus. Spesielt for oss som kun sitter på tilskuerbenken handler det jo om å se action, samt å se fint maskineri gjøre som det skal.